پیشبرد تحول دیجیتال در تمام کشور!
آقامیری دیروز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز فناوری اطلاعات اظهار کرد: گام بعدی اقتصاد دیجیتال که به عنوان گام سوم از آن یاد میشود، هوشمندسازی و تحول دیجیتال است. برخی از دستگاهها در مسیر این گام هستند و برخی هنوز تحول دیجیتال را آغاز نکردهاند.
وی تاکید کرد: علاوه بر بخش هسته و حوزه پلتفرمها، تمام صنایع باید به حوزه تحول دیجیتال بپیوندند. این یک برنامه قطعی و جدی برای ورود کشور به حوزه جدید و فناوریهای تازه است.
آقامیری تصریح کرد: اقتصاد دیجیتال باید در چند سال آینده فضای کل کشور را دست بگیرد. ما امروزه مشکلاتی داریم که باید کنار یکدیگر آنها را حل کنیم. داراییهای دیجیتالی و قانونگذاری در این حوزه جزو مسائل جدی است که باید بتوانیم با کمک نظام صنفی و نیازمندیهایی که از سوی اعضای این صنف اعلام میشود، مشکلات موجود را حل کنیم.
معاون وزیر ارتباطات افزود: در سال ۱۴۰۱ ورود اولین مجموعه استارتاپی کشور به حوزه بورس رقم خورد و امیدواریم در آینده نزدیک نیز شاهد ورود درصد قابل توجهی از استارتاپها به بورس باشیم تا بتوانند کشور را در مسیر دیجیتالی شدن همراهی کنند. وزارت ارتباطات در صدد است ۴ برنامه را در این حوزه نهایی کنند.
آقامیری درباره برنامههایی که وزارت ارتباطات برای سوق دادن، شرکتهای توانمند در این حوزه به سمت رفع نیازمندیهای کشور گفت: بخش دیگر مربوط به حوزه صادرات است که باید برنامهای برای اتصال استارتاپها به بازار جهانی داشته باشیم تا مشکلات کسبوکارها در این زمینه حل شود.
وی افزود: برخی از استارتاپها در جریان برنامه صادرات هستند و اکنون با آنها در هر حال همکاری هستیم تا اولین برنامه صادراتی را هفته آینده در سفر وزیر ارتباطات به روسیه انجام بدهیم.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: برنامه بعدی حوزهای است که اکثر کسبوکارها از آن به عنوان نیازمندی یاد میکنند، نداشتن نیروی کار ماهر است. برای رفع این مسئله آموزش پایه و تخصصی برنامهای است که با همکاری شرکتهای فعال در این حوزه فعالیت دارند کار را پیش میبریم و دست هر مجموعهای که قصد همراهی در این زمینه دارد را به گرمی میفشاریم.
آقامیری با بیان اینکه برنامه دیگر وزارت ارتباطات، تحول دیجیتال است، خاطرنشان کرد: باید تحول دیجیتال را در تمام کشور پیش ببریم.
وی تاکید کرد: وزارت ارتباطات وظیفه خود را تسهیلگری و کمک به کسبوکارها میداند تا آنها رشد کرده و خدمات بهتری به مردم ارائه دهند. کسبوکارها، وزارت ارتباطات را در کنار خود ببینند و به عنوان عضوی از تیم خود روی ما حساب کنند.
در ادامه، رئیس نظام صنفی رایانهای تهران درباره مشکلاتی که صنف فناوری با آن رو به رو است، گفت: یکی از کارهای مهمی که باید در حوزه فناوری اطلاعات انجام شود، منصوب کردن افراد در حد مدیرعامل در دستگاههای اجرایی است. باید در دستگاهها فردی در قامت معاون وزیر داشته باشیم که ادبیات اقتصاد دیجیتال را بفهمد و بتواند در این حوزه همکاری بهتری را رقم بزند.
اسلامی افزود: مشکلات اصلی صنف فناوری اطلاعات، بر دوش وزارت ارتباطات نیست زمانی که پای مسائلی مانند بیمه، بهداشت، تجهیزات، ثبت سفارش و مسائلی از این دست به میان میآید باید وزارت اقتصاد، رفاه، بهداشت و گمرک ورود کنند.
وی خاطرنشان کرد: صنف فناوری اطلاعات به تعامل و همراهی تمام دستگاههای اجرایی نیاز دارند. دیگر نیاز حوزه فناوری اطلاعات مربوط به قوه قضاییه است. به این شکل که اگر زمانی نیاز بود درباره شرکتهای دانشبنیان حکمی صادر کنند، پیش از آن به مشاوران فعال در این حوزه مراجعه کرده و از آنها کمک بگیرند.
وی افزود: از مجلس نیز خواهش میکنیم قبل از نهایی کردن طرح و موضوعات مختلفی که در مجلس مطرح میشود، با اعضای صنف فناوری صحبت کرده و نظرات آنها را جویا شوند.
منبع: وب سایت قطره