سرور خصوصی مجازی (VPS) چیست؟
- absdri
- آوریل 21, 2022
- 10:11 ق.ظ
- آوریل 21, 2022
VPS مخفف کلمه virtual private server است. به زبان ساده، سرور یک کامپیوتر قدرتمند است که تمام داده ها و فایل های تشکیل دهنده وب سایت شما را ذخیره می کند. هنگامی که شخصی نام دامنه شما را در مرورگر وب خود تایپ می کند، آن رایانه قدرتمند وب سایت شما را به صفحه جستجوگر ارائه می کند. VPS از فناوری مجازی سازی برای تقسیم سرور قدرتمندی که در مورد آن صحبت کردیم به چندین سرور مجازی استفاده می کند.سرور مجازی شما برای شما رزرو شده است، بنابراین نیازی به اشتراک گذاری RAM، CPU یا هر داده ای با سایر کاربران ندارید.
VPS چگونه کار میکند؟
میزبانی VPS تجربه یک سرور اختصاصی را شبیه سازی می کند حتی اگر شما هنوز سرور فیزیکی را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید. ارائه دهنده میزبانی وب شما با استفاده از فناوری مجازی سازی، یک لایه مجازی در بالای سیستم عامل (OS) سرور نصب می کند. این لایه با جدا کردن سرور به بخش های جداگانه با دیوارهای مجازی، به هر کاربر اجازه می دهد تا سیستم عامل و نرم افزار خود را نصب کند. از آنجایی که VPS فایل های شما را از سایر کاربران در سطح سیستم عامل جدا می کند، در واقع یک سرور خصوصی است. این بدان معناست که وبسایت شما در یک محفظه امن با منابع سرور تضمینشده زندگی میکند.
چگونه VPS با هاست اشتراکی و هاست اختصاصی مقایسه می شود؟
برای درک واقعی نحوه عملکرد VPS، مهم است که با برخی از اصول میزبانی وب، از جمله سایر برنامه های رایج آشنا شوید. در اینجا به تفکیک مختصری از تفاوت های میزبانی مشترک، اختصاصی و VPS می پردازیم:
1. هاست اشتراکی
هاست اشتراکی رایج ترین شکل میزبانی وب است و برای بسیاری از صاحبان وب سایت های جدید به خوبی کار می کند. هنگامی که یک برنامه میزبانی اشتراکی خریداری می کنید، منابع کلیدی مانند CPU، RAM و فضای هارد دیسک را با سایر صاحبان وب سایت با استفاده از همان سرور به اشتراک می گذارید.یک مثال برای درک آسان تر مفهوم:یک سرور اشتراکی را به عنوان یک مجتمع آپارتمانی بزرگ در نظر بگیرید، و همه آپارتمان های فردی توسط صاحبان وب سایت های دیگر اجاره می شوند. همه شما به مکانی برای زندگی نیاز دارید – درست مانند فایل های وب سایت خود – اما بیرون رفتن برای خرید یک خانه خانوادگی بزرگ برای نیازهای شما بسیار گران است. به اشتراک گذاشتن مناطق مشترک و تاسیسات در یک بلوک آپارتمانی به کاهش هزینه ها کمک می کند. و همین امر در مورد هاست اشتراکی نیز صدق میکند.هاست اشتراکی چند جنبه منفی دارد، اما بیشتر به این دلیل که شما به اشتراک می گذارید. به عنوان مثال، اگر شخص دیگری در سرور مشترک شما دارای جهش زیادی در ترافیک باشد، این می تواند بر عملکرد وب سایت شما تأثیر بگذارد. با این حال، اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده اید و حجم ترافیک زیادی ندارید، میزبانی اشتراکی یک راه عالی برای آنلاین شدن است!
2. هاست اختصاصی
هاست اختصاصی برخلاف هاست اشتراکی است. به جای ادغام منابع (و به اشتراک گذاشتن هزینه ها) با دیگر صاحبان وب سایت، شما یک سرور اختصاصی دارید که فقط برای وب سایت شما رزرو شده است. عالی به نظر می رسد، درست است؟ نکته مهم این است که گران تر است، اما شما 100٪ بر منابع خود کنترل دارید و می توانید نرم افزار را برای رفع نیازهای فردی خود سفارشی کنید. این نوع بسته میزبانی برای وب سایت هایی با نیازهای فنی قوی بهترین است.
به عنوان مثال، هاست اختصاصی می تواند برای شما مناسب باشد اگر:
- شما روزانه حجم زیادی از ترافیک دریافت می کنید.
- شما باید سیستم عامل خود را نصب کنید.
- شما هزاران تراکنش مالی را انجام می دهید.
- وب سایت شما به نرم افزار سفارشی نیاز دارد.
3. هاست مجازی (VPS)
هاست VPS کاملاً بین اشتراکی و اختصاصی قرار می گیرد. وقتی VPS را انتخاب میکنید، وبسایتهای دیگری با سختافزار مشابه شما میزبانی میشوند.وب سایت شما تنها دامنه ای است که به بخش مجازی خاص شما اختصاص داده شده است. و این بدان معناست که شما سیستم عامل، فضای ذخیره سازی اختصاصی، CPU قدرتمند، رم مقیاس پذیر و پهنای باند نامحدود خود را دریافت می کنید.با یک VPS، بسیاری از مزایای سرور اختصاصی را با قیمتی مقرون به صرفه دریافت می کنید. به طور خلاصه، میزبانی VPS می تواند برای شما پول بیشتری به ارمغان بیاورد.
چه زمانی سرور خود را به VPS تغییر دهید؟
بهترین راه برای ارزیابی اینکه آیا نیاز به ارتقاء به VPS دارید یا خیر این است که وب سایت خود را بررسی کنید. در اینجا هشت نشانه حکایتی وجود دارد که زمان مجازی شدن فرا رسیده است.
1. شما نگران امنیت هستید!
اگر به ویژگیهای امنیتی پیشرفته، قابلیتهای نظارت پیشرفته، فضای پشتیبان بیشتر، قابلیت اطمینان وبسایت بهبود یافته یا برنامهای برای پرداخت هر گونه پرداخت آنلاین نیاز دارید، ممکن است بخواهید VPS را در نظر بگیرید. با VPS، منابع قابل اعتمادی دریافت می کنید و می توانید روی ویژگی های امنیتی درجه یک حساب کنید.
2. شما شروع به تجربه حجم بالای ترافیک می کنید!
اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده اید و ترافیک زیادی دریافت نمی کنید، میزبانی اشتراکی راه حل ایده آلی است. با این حال، اگر مخاطبان وب سایت شما به طور مداوم در حال رشد هستند، شما باید سایت خود را ارتقا دهید. شما نمی خواهید وب سایتتان کند شود یا حتی بدتر از آن، سرور خود را خراب کنید زیرا نمی توانید ترافیک را مدیریت کنید. اگر پیشبینی میکنید تعداد بازدیدکنندگان افزایش یابد، به خودتان لطف کنید و به VPS بروید.
3. وب سایت شما به طور مداوم به کندی کار می کند!
هاست اشتراکی برای وب سایت هایی که از مقدار زیادی رم استفاده می کنند در نظر گرفته نشده است. همانطور که وب سایت شما رشد می کند و محتوای بیشتری را اضافه می کنید، کاهش زمان بارگذاری وب سایت خود را مشاهده خواهید کرد. به محض اینکه این اتفاق می افتد، نشان دهنده این است که شما در حال به حداکثر رساندن محدودیت های خود هستید. ارتقاء به VPS شما را قادر می سازد تا وب سایت خود را بدون نگرانی در مورد زمان بارگذاری کند مقیاس کنید.
4. شما یک فروشگاه آنلاین دارید!
لحظه ای که برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین برنامه ریزی می کنید، لحظه ای است که باید برنامه میزبانی خود را ارتقا دهید. چرا؟ زیرا با VPS، شما یک سرور مجازی امن و اختصاصی دارید که در آن احتمال قبولی در آزمون انطباق PCI وجود دارد. استاندارد امنیت داده صنعت کارت پرداخت توسط برندهای اصلی کارت اعتباری برای محافظت در برابر سرقت اطلاعات دارندگان کارت ایجاد شده است.
اگر کارتهای اعتباری را در وبسایت خود از طریق درگاه پرداخت میپذیرید، میخواهید هر کاری که میتوانید برای اطمینان از امنیت اطلاعات مالی مشتریان خود انجام دهید. از آنجایی که VPS از میزبانی مشترک امن تر است، برای وب سایت های تجارت الکترونیک گزینه بهتری است.
5. شما نیاز به نصب نرم افزار سفارشی دارید!
هاست اشتراکی برای صاحبان وب سایت هایی که سایت خود را با وردپرس یا سایر سیستم های مدیریت محتوای رایج می سازند عالی است. با این حال، اگر به نقطهای رسیدید که نیاز به نصب نرمافزار سفارشی، استفاده از پیکربندی سرور سفارشی یا هر برنامهنویسی پیشرفته دیگری دارید، در این صورت یک گزینه میزبانی میخواهید که کنترل بیشتری در اختیار شما قرار دهد.
به طور مشابه، چندین برنامه مالیاتی استاندارد، صورتحساب، حسابداری و سایر برنامههای یکپارچه نیاز به در دسترس بودن سرور شبانه روزی و همچنین اینترنت پرسرعت دارند. برای اجرای موفقیت آمیز این برنامه ها، به یک VPS یا یک حساب میزبانی اختصاصی نیاز دارید.
اگر روی یک سرور اشتراکی کار میکنید، تنها زمانی با ناامیدی مواجه میشوید که بدانید اقدامات پیشرفته ممنوع هستند یا برنامهها پشتیبانی لازم برای عملکرد صحیح را ندارند. به جای مقابله با این مشکل احتمالی، به میزبانی VPS ارتقا دهید و بلافاصله کنترل بیشتری بر اقدامات برنامه نویسی خود به دست آورید.
6. شما دچار خطاهای سرور می شوید!
آیا اغلب با خطاهای «سرویس در دسترس نیست»، هر گونه خطای 50X یا «خطای سرور داخلی» مواجه می شوید؟ وقتی خطاها را می بینید، به احتمال زیاد مشتریان بالقوه شما نیز همینطور هستند. در حالی که می توانید مشکلات خرابی را عیب یابی کنید، اگر یک تجارت آنلاین دارید، به سادگی جایی برای خطاهای سرور وجود ندارد. با ارتقاء به VPS از این مشکل جلوگیری کنید.
7. شما در مدیریت بودجه هستید!
در حالی که یک بسته میزبانی اختصاصی می تواند بسیاری از مشکلات موجود در این لیست را برطرف کند، مهم است که به یاد داشته باشید که یک برنامه اختصاصی گزینه بسیار گرانتری است. اگر نیاز به بهبود پهنای باند، افزایش امنیت و دریافت رم بیشتر دارید، مقرون به صرفه ترین گزینه این است که میزبانی VPS را انتخاب کنید.
8. شما برای کلاینت های خود، وب سایت می سازید!
آیا ساختن وب سایت برای کلاینت های خود بخشی از کار شماست؟ با VPS، میتوانید تعداد نامحدودی دامنه را میزبانی کنید و در عین حال مطمئن شوید که RAM کافی برای عملکرد صحیح هر سایت دارید.
منبع: وب سایت Dream Host
جهت به اشتراک گذاری این مطلب روی رسانه مورد نظر کلیک کنید.
ارتباط با ما
جهت خرید آنتی ویروس و ضد باج افزار و مشاهده محصولات ما اینجا کلیک کنید.
لزوم تهیه آنتی ویروس های سازمانی
- ارسال توسط seo_user
آشنایی با نمایندگی مستقیم و رسمی کسپرسکی در استان یزد
- ارسال توسط امیر حسین مظفر
پردازنده ARM چیست؟
- ارسال توسط seo_user
Hot plug یا non Hot plug در سرور hp
- ارسال توسط 832001364077
12 دلیل از دلایل خرید آنتی ویروس سازمانی بجای آنتی ویروس خانگی
- ارسال توسط 832001364077
5 هارد دیسک برتر برای سرورهای NAS
- ارسال توسط 832001364077
8 نکته که باید هنگام خرید سرور hp استوک به آن توجه کنیم
- ارسال توسط 832001364077
8 دلیل خرید سرور hp از تامین کننده بومی
- ارسال توسط 832001364077
5 تفاوت SSD با Enterprise SSD
- ارسال توسط امیر حسین مظفر
رم های ECC یا NON-ECC
- ارسال توسط امیر حسین مظفر
آنتیویروس بیتدیفندر تحت شبکه : 4 مورد از قابلیت های مهم
- ارسال توسط absdri
جشنواره فروش سرور HP
جهت دریافت اطلاعیه جشنواره پیش رو فرم رو برو را تکمیل نمایید.
DL380 G9 8SFF - قیمت 29.700.000 تومان
(فاقد سیپییو / رم / هارد) - گارانتی و محلت تست - تحویل فوری- موجودی به تعداد و زمان محدود
Hp Proliant dl 360 G9 - قیمت 8.800.000 تومان
(فاقد سیپییو / رم / هارد) - گارانتی و محلت تست - تحویل فوری- موجودی به تعداد و زمان محدود
Hp Proliant dl 380 G9 - قیمت 18.500.000 تومان
(فاقد سیپییو / رم / هارد) - گارانتی و محلت تست - تحویل فوری- موجودی به تعداد و زمان محدود
DL380 G8 8SFF - قیمت 4.500.000 تومان
2*HEATSINK - 6*FAN - 2*POWER 460W - P408 - Flr331 - (فاقد سیپییو / رم / هارد)