سحابی پلیکان شاهکار جدید ناسا!

در تصویر روز ناسا، سحابی پلیکان و آمریکای شمالی را در کنار یکدیگر تماشا می‌کنیم. سحابی آمریکای شمالی به علت شبیه بودن به نقشه آمریکای شمالی با این نام شناخته می‌شود. البته این سحابی را می‌توان با نام‌های (NGC 7000) نیز شناخت. این سحابی با وسعت 50 سال نوری در فاصله حدود 2000 سال نوری از زمین قرار گرفته است.

این سحابی در سمت چپ تصویر روز ناسا مشاهده می‌شود. در حقیقت این سحابی خطوط گرد و غبار تاریک و مبهمی است که شکل قاره را به خود گرفته‌اند. در سمت راست سحابی آمریکای شمالی، سحابی پلیکان دیده می‌شود. سحابی پلیکان نیز با نام (IC 5070) شناخته می‌شود.

این دو سحابی درخشان حدود 1500 سال نوری از ما فاصله دارند و بخشی از همان ناحیه بزرگ و پیچیده تشکیل ستاره هستند که تقریبا به اندازه سحابی معروف شکارچی به ما نزدیک است. این سحابی‌ها که به عنوان تصویر روز ناسا انتخاب شده‌اند با استفاده از یک دوربین دوچشمی از یک مکان تاریک قابل رویت هستند.

سحابی آمریکای شمالی یک سحابی نشری در صورت فلکی (ماکیان) است. سحابی‌ها ابرهای عظیمی از گرد و غبار هستند که به علت شرایط محیطی محل مناسبی برای تولد ستاره‌ها هستند. از این رو سحابی‌ها را (زایشگاه ستاره‌ای) می‌نامند. سحابی‌ها عمدتا مملو از گاز هیدروژن و هلیوم هستند که برای تولد ستارگان مورد نیاز است.

رنگ‌های متفاوتی که در تصویر مشاهده می‌کنید نشان دهنده وجود عناصر مختلف در هر بخش سحابی است. اخترشناسان عقیده دارند میلیون‌ها سال دیگر ممکن است سحابی پلیکان که در تصویر روز ناسا به این صورت قابل مشاهده است، تغییر ظاهر دهد و دیگر نتوان آن را با توجه به ظاهرش با این نام شناخت.

 

منبع: وب سایت شهرخبر

بیشتر بخوانید:

ربات مدیرعامل پیشرفت چشمگیر بشر در حوزه هوش مصنوعی!

جهت به اشتراک گذاری این مطلب روی رسانه مورد نظر کلیک کنید.

ارتباط با ما

جهت خرید آنتی ویروس و ضد باج افزار و مشاهده محصولات ما اینجا کلیک کنید.

آنتی ویروس و ضد باج افزار

کاوش پردازش کارگزار فناوری اطلاعات

جشنواره فروش سرور HP

جهت دریافت اطلاعیه جشنواره پیش رو فرم رو برو را تکمیل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

سیستم باتری مانیتورینگ آرکا

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

لینک دانلود

جهت نمایش لینک های دانلود اطلاعات زیر را تکمیل نمایید.

Call Now Button