دوربین مداربسته از گذشته تا حال!
دوربین مدار بسته اکنون چیزی است که ما آن را بدیهی می دانیم. بسیاری از مکانها، خیابانها و حتی خانهها مجهز به چنین فناوری هستند و این چیزی است که ما پذیرفتهایم. کسب و کارها و مصرف کنندگان به طور یکسان می توانند از استفاده از آن برای تقویت امنیت و افزایش آرامش خود بهره مند شوند. البته امروزه سیستم های دوربین مداربسته موجود با نسخه های قبلی بسیار متفاوت است. در اینجا خلاصه ای سریع از تاریخچه دوربین مداربسته ذر اختیار شما قرار میدهیم.
اولین استفاده از دوربین مداربسته
اولین استفاده از فناوری دوربین مداربسته در آلمان در سال 1942 بود. این سیستم توسط مهندس والتر بروخ طراحی شد و برای نظارت بر موشک های V-2 راه اندازی شد. تا سال 1949 بود که این فناوری به صورت تجاری راه اندازی شد. در آن سال، یک پیمانکار دولتی آمریکا به نام Vericon شروع به تبلیغ این سیستم کرد.
این راهحلهای ابتدایی شامل دوربینها و مانیتورها میشد و آنها را فقط میتوان برای نظارت زنده استفاده کرد. آنها اجزایی نداشتند که به کاربران اجازه ضبط فیلم را بدهد.
ضبط های ویدئویی بدوی
بعدها، سیستمهای ضبط اولیه حلقه به حلقه برای کمک به حفظ دادههای جمعآوریشده معرفی شدند. با این حال، نوارهای مغناطیسی باید به صورت دستی تعویض می شدند، که فرآیندی دشوار، غیرقابل اعتماد و پرهزینه بود. اپراتورها باید نوار را از قرقره از طریق ضبط کننده عبور میکردند و روی یک ریل خالی میکشیدند. جای تعجب نیست که چنین سیستم هایی نادر بودند.
ظهور VCR ها
پیشرفت بزرگی در تاریخ دوربین مداربسته زمانی رخ داد که ضبط ویدئو کاست (VCR) در دهه 1970 به طور گسترده در دسترس قرار گرفت. این فناوری به سرعت در سیستم های نظارتی گنجانده شد و راه جدیدی را برای استفاده از دوربین ها ارائه کرد. دیگر نیازی نبود که مردم به صورت زنده نمایشگرها را رصد کنند. در عوض، میتوان سیستمها را راهاندازی کرد و رها کرد تا خودشان اجرا شوند. سپس کاربران میتوانند اطلاعات ثبتشده را همانطور که میخواهند بررسی کنند. این امر باعث شد تا دوربین مدار بسته در بین مشاغل بسیار محبوب شود. نوارها باید به طور منظم تغییر می کردند یا دوباره نوشته می شدند. اگر کاربران می خواستند اطلاعات را برای مدت زمان طولانی ذخیره کنند، باید کتابخانه ای از نوارها را نگه می داشتند.
مالتی پلکس کردن (Multiplexing)
یکی دیگر از پیشرفت های مهم در تاریخ دوربین مدار بسته در دهه 1990 رخ داد، زمانی که راه حل های مالتی پلکس در دسترس قرار گرفت. این فناوری اجازه می دهد تا سیگنال های ویدئویی از تعدادی دوربین مداربسته با هم ترکیب شده و در یک مانیتور نمایش داده شود. به عنوان مثال، به این معنی است که اگر یک شرکت دارای چهار دوربین امنیتی باشد، هر یک از این سیگنال های ویدئویی توسط مالتی پلکسر هماهنگ شده و روی همان نوار ضبط می شود.
این گام رو به جلو باعث کارآمدتر شدن دوربین مداربسته شد و به افزایش محبوبیت آنها کمک کرد.
دوربین مداربسته دیجیتال
پیشرفت در فناوری دیجیتال به پیشرفت های بیشتر در زمینه دوربین مداربسته منجر شده است. VCR ها با ضبط کننده های ویدئویی دیجیتال (DVR) جایگزین شده اند و سیستم های دوربین مدار بسته را ساده تر و کاربر پسندتر می کند. مالتی پلکسرها اکنون در این راه حل ها تعبیه شده اند، به این معنی که نصب و کارکرد کیت ها آسان تر است. سیستم های دیجیتال همچنین نیاز به نوارهای ویدئویی را از بین برده اند، به این معنی که سازمان ها دیگر مجبور نیستند نوارها را برای ذخیره اطلاعات ذخیره کنند.
دستگاه های NVR
با بهروزرسانی، امکان خرید دستگاههای ضبط ویدیوی شبکه (NVR) وجود دارد. این سیستم ها با رمزگذاری و پردازش ویدئو در دوربین ها و سپس پخش فیلم به دستگاه های NVR برای ذخیره سازی یا مشاهده از راه دور کار می کنند. راه حلی ویژه برای شرکت ها زیرا به کاربران اجازه می دهند تا بخش های مختلف را در هر زمان در سراسر شبکه یا اینترنت به راحتی و با کیفیت بالاتری نسبت به مشاهده از راه دور با دستگاه DVR مشاهده کنند.
با توجه به ویژگیهای چشمگیر محصولات دوربین مدار بسته و سهولت استفاده از آنها، جای تعجب نیست که این فناوری چنین تقاضای بالایی داشته باشد.
منبع: وب سایت PCR
بیشتر بخوانید:
دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) چیست؟
جهت به اشتراک گذاری این مطلب روی رسانه مورد نظر کلیک کنید.
ارتباط با ما
جهت خرید آنتی ویروس و ضد باج افزار و مشاهده محصولات ما اینجا کلیک کنید.
لزوم تهیه آنتی ویروس های سازمانی
آشنایی با نمایندگی مستقیم و رسمی کسپرسکی در استان یزد
- ارسال توسط امیر حسین مظفر
- 0 دیدگاه
پردازنده ARM چیست؟
Hot plug یا non Hot plug در سرور hp
- ارسال توسط 832001364077
- 0 دیدگاه
12 دلیل از دلایل خرید آنتی ویروس سازمانی بجای آنتی ویروس خانگی
- ارسال توسط 832001364077
- 0 دیدگاه
5 هارد دیسک برتر برای سرورهای NAS
- ارسال توسط 832001364077
- 0 دیدگاه
8 نکته که باید هنگام خرید سرور hp استوک به آن توجه کنیم
- ارسال توسط 832001364077
- 0 دیدگاه
8 دلیل خرید سرور hp از تامین کننده بومی
- ارسال توسط 832001364077
- 0 دیدگاه
5 تفاوت SSD با Enterprise SSD
- ارسال توسط امیر حسین مظفر
- 0 دیدگاه
رم های ECC یا NON-ECC
- ارسال توسط امیر حسین مظفر
- 0 دیدگاه
آنتیویروس بیتدیفندر تحت شبکه : 4 مورد از قابلیت های مهم
جشنواره فروش سرور HP
جهت دریافت اطلاعیه جشنواره پیش رو فرم رو برو را تکمیل نمایید.
DL380 G9 8SFF - قیمت 29.700.000 تومان
(فاقد سیپییو / رم / هارد) - گارانتی و محلت تست - تحویل فوری- موجودی به تعداد و زمان محدود
Hp Proliant dl 360 G9 - قیمت 8.800.000 تومان
(فاقد سیپییو / رم / هارد) - گارانتی و محلت تست - تحویل فوری- موجودی به تعداد و زمان محدود
Hp Proliant dl 380 G9 - قیمت 18.500.000 تومان
(فاقد سیپییو / رم / هارد) - گارانتی و محلت تست - تحویل فوری- موجودی به تعداد و زمان محدود
DL380 G8 8SFF - قیمت 4.500.000 تومان
2*HEATSINK - 6*FAN - 2*POWER 460W - P408 - Flr331 - (فاقد سیپییو / رم / هارد)